Goede doelen

De webwinkel van de Lionsclubs Haarlemmermeer-Ringvaart en Haarlemmermeer-XXY bevatten ook dit jaar weer hoge kwaliteit Amaryllisbollen en heerlijke wijnen. En is aangevuld met 3 bierpakketten en een Amaryllis boeket.

Pascal Berbee levert de amaryllissen, bolmaat 30, tegen kostprijs. En wij verkopen de Amaryllis bollen voor € 8,50 per stuk, de Amaryllis Art-wax bollen voor € 10,– per stuk en het Amaryllis boeket voor € 15,– per stuk. De prijs van deze grote kwaliteitsbollen ligt daarmee een stuk onder de nu geldende prijzen bij tuincentra en webwinkels. Let dan wel op de grootte van de bollen. 

En Wittebol wijn uit Aalsmeer is weer de leverancier van al die mooie wijnen en de bierpakketten. Ook dit jaar geeft Wittebol een prachtige korting op alle afgenomen producten. Met deze mooie korting en een opslag van € 1,00 per fles op de winkelprijs komt er een prachtig resultaat voor de goede doelen. Bij de bierpakketten komt een opslag van € 2,50 op de winkelprijs.

50% van de opbrengst is voor Stichting De Aanloop. Deze vrijwilligersorganisatie organiseert activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Sommige worden in het clubgebouw aan de Kruisweg 622 in Hoofddorp gehouden: het ROLSTOELDANSEN, MUZIEK, de VAKSOOS, het EETCAFÉ en de INSTUIF. Andere zijn buiten het clubgebouw zoals: PAARDRIJDEN, SPORTIEF BEWEGEN, G-BOWLEN en ZWEMMEN.

Wekelijks maken 250 deelnemers gebruik van de verschillende activiteiten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de, enthousiaste, inzet van 90 vrijwilligers. De Stichting is qua inkomsten afhankelijk van subsidies van de overheid en giften. Iedereen verleent zijn diensten pro Deo.

De andere 50% is voor de activiteiten van Hoofddorp aan Zee.

Hoofddorp Aan Zee biedt kinderen die niet op zomervakantie kunnen of maar heel kort gaan, een inspirerende ervaring én toch even helemaal dat vakantiegevoel. Georganiseerd door Het Cultuurgebouw. In het groenste stukje van Hoofddorp Centrum gaan de bezoekers tekenen, schilderen, muziek maken, knutselen, sporten, genieten en nog veel meer.

Een breed aanbod aan materialen en professionele kunstdocenten en andere begeleiders biedt kinderen de mogelijkheid hun creativiteit volledig de vrije loop te laten.

Terug naar de winkel