De presenters in 2018

De onderstaande presenters en drummer hebben er een hele mooie middag van gemaakt.

Van 11.00 tot 12.00 uur Sander en René

Hoi,
 
Wij zijn Sander van Rooijen (39) en Rene Snelleman (43), alias Buurman & Buurman uit Hoofddorp. Zowel Sander als Rene zijn +/- 10 jaar geleden gestart met spinning, maar de laatste twee jaar ook regelmatig als instructeur (level 2) bij Lijfstijl Hoofddorp op de spinningbike te vinden.
De gedrevenheid voor Spinning komt voort uit een andere gezamenlijke passie, namelijk ‘muziek’ (Drive-Inn show/DJ).
We vinden het dan ook geweldig om mensen met muziek te inspireren en te motiveren om een sensationele, adembenemende, doch grensverleggende prestatie te leveren waarin beleving, ontspanning en plezier voorop staan.
Tijdens het aanstaande Spinning event van MeerBewegen zullen we jullie dan ook meevoeren in/naar een van de vijf elementen van het leven; WATER ! In een zeer ambitieuze ride zullen jullie een sensitieve climax beleven, die je tegelijkertijd laat stilstaan bij het goede doel van Lions MeerSpinning 2018.
 
So, be strong, Be motivated, Think fast Bike hard, Clip on…. and Dance with us 4 ‘ Hoofddorp aan Zee’  !!!!


Van 12.00 tot 13.00 uur Ron  en  Monique

 

 

 

 

 

 

 


Van 13.00 tot 14.00 uur Jeffrey en Mirjam

“Wat een mooi evenement wordt er georganiseerd, daar wilde ik graag mijn steentje aan bijdragen! Naast dat ik meerdere uren mee ga spinnen en mij daarvoor graag laat sponsoren, mag ik ook als mede presenter een uurtje het podium op met Jeffrey Vegter.

Indoorspinning/RPM is al jaren een sport die ik met veel passie en toewijding uitoefen. Het is een geweldige sport, weinig kans op blessures, voor bijna iedereen toegankelijk, je krijgt er een topconditie van zowel lichamelijk als ook mentaal. Ik beoefen deze sport sinds 2003 en ben nog lang niet uitgefietst. Ik wens iedereen een geweldige dag toe op 2 september SEE YOU THERE!!!”

Hartelijke groet Mirjam


Van 14.00 tot 15.00 uur Anneke en Linda

Anneke Verwoert.

 

 

 

 

 

 

ff voorstellen:
Ik ben Anneke Verwoert-Buis, ik ben benaderd door Dhr. Blom om met dit evenement mee te doen en vond het een goed initiatief en help dus dan ook graag mee!
Spinning is mijn hobby. Ik geef verspreid over vier (soms 6) sportscholen 8-10 uur les per week. Het is elk uur een feestje! Ik heb er dan ook zin in.

We gaan er met z’n allen een feestje van maken en zorgen voor een top opbrengst !!
Groet, Anneke