De presenters 2019

De leden van de Lionsclubs Haarlemmermeer en Haarlemmermeer-Ringvaart willen ook langs deze weg de presenters weer enorm bedanken voor hun zeer enthousiaste en belangeloze inzet bij het begeleiden en stimuleren van de spinners en daarmee het succes voor het project Hoofddorp aan Zee.

12.00 uur tot 12.55 uur: Laura en Michael.

Wij zijn Michael (37) en Laura (24) en doen dit jaar voor de eerste keer mee aan het MeerSpinning event. Wij zijn benaderd door Mirjam die samen met Jeffrey het tweede uur deel neemt op het podium. Wij dragen graag bij aan dit goede doel als inwoners van de Haarlemmermeer. Het beloofd een knallend eerste uur te worden, want wij zullen RPM presenteren op het podium. Ik (Michael) geef al ruim 5 jaar RPM training in diverse sportscholen. Nu hoofdzakelijk op de maandag en dinsdag avond bij Basic-Fit te Hoofddorp. Ik daag jullie samen met Laura graag uit op het podium om er een knallend eerste uur van te maken! #RPMTEAMBASICFIT

13.00 uur tot 13.55 uur: Mirjam en Jeffrey.

“Wat een mooi evenement wordt er georganiseerd, daar wilde ik graag mijn steentje aan bijdragen! Naast dat ik meerdere uren mee ga spinnen en mij daarvoor graag laat sponsoren, mag ik ook als mede presenter een uurtje het podium op met Jeffrey Vegter.

Indoorspinning/RPM is al jaren een sport die ik met veel passie en toewijding uitoefen. Het is een geweldige sport, weinig kans op blessures, voor bijna iedereen toegankelijk, je krijgt er een topconditie van zowel lichamelijk als ook mentaal. Ik beoefen deze sport sinds 2003 en ben nog lang niet uitgefietst. Ik wens iedereen een geweldige dag toe op 1 september SEE YOU THERE!!!”

14.00 uur tot 14.55 uur: Anneke en Saskia.

ff voorstellen:
Ik ben Anneke Verwoert-Buis, ik ben benaderd door Dhr. Blom om met dit evenement mee te doen en vond het een goed initiatief en help dus dan ook graag mee!
Spinning is mijn hobby. Ik geef verspreid over vier (soms 6) sportscholen 8-10 uur les per week. Het is elk uur een feestje! Ik heb er dan ook zin in.

We gaan er met z’n allen een feestje van maken en zorgen voor een top opbrengst !!

15.00 uur tot 16.00 uur: Buurman & Buurman.

Wij zijn Sander (40) en Rene (44), bijgenaamd Buurman & Buurman, beiden afkomstig uit Hoofddorp. Zowel Sander als Rene zijn ongeveer 12 jaar geleden gestart met spinning, maar de laatste drie jaar als vaste instructeurs (level 2) bij Lijfstijl Hoofddorp op de spinningfiets te vinden. Daarnaast geven we regelmatig spinning-specials, en hebben we afgelopen februari een waanzinnige spinning-ride verzorgt op het immense podium van Sporten voor het Sophia-kinderziekenhuis te Rotterdam. Ook aankomend jaar zullen we daar tijdens de 29e editie weer acte de présence geven.

De gedrevenheid voor Spinning komt voort uit een andere gezamenlijke passie, namelijk ‘muziek’. We vinden het fantastisch om mensen met muziek te inspireren, om op basis daarvan een sensationele, doch adembenemende en grensverleggende prestatie te kunnen leveren waarin beleving (emotie), ontspanning en plezier voorop staan.Tijdens het aanstaande Spinning-event van MeerBewegen zullen we jullie in het laatste (finale)uur meenemen in een zinderende spinning-ride met veel verrassende elementen. Daarbij zullen we uiteraard ook weer stilstaan bij het goede doel van Lions MeerSpinning 2019.

So,…. be strong, be motivated, think fast, bike hard, clip on…. and dance with us for ‘Hoofddorp aan Zee’!