MeerKamp 2013-2017

Lions Meerkamp is in 2013 gestart als een initiatief van de Lionsclub Haarlemmermeer – Ringvaart en Stichting Meersportief. Het evenement heeft zich 3 edities achtereen afgespeeld op en rondom de Toolenburgerplas bij Hoofddorp waar teams van bedrijven, verenigingen en particulieren uit de regio elkaar in sportief verband troffen.
De 4e editie is georganiseerd op en rond het ETO-ballpark in Hoofddorp.
Ook de 5e editie heeft zich op zondag 21 mei 2017 afgespeeld op dit prachtige sportpark.

 

Het CIOS is één van de grootste sportopleidingen van Nederland en is te vinden in  Haarlem, Heerenveen, Sittard, Arnhem, Leeuwarden, Nieuw-Vennep en Goes.

De organisatie rond de sportactiviteiten en de begeleiding op de dag zelf zijn in belangrijke mate in handen van 2e jaars studenten van CIOS. Alle facetten welke verbonden zijn aan grote sportmanifestaties komen bij dit evenement aan bod. Lions Meerkamp is daarmee een zeer realistische leeromgeving voor professionals-in-opleiding.

 

 

 

 

Cenuvo/Meersportief is een intermediair voor sport en recreatie en heeft als doel het samenwerken met opleidingsinstituten en het bedrijfsleven, het coördineren, organiseren en adviseren bij sportieve evenementen.
Vanuit Sport & Zaken brengen wij al jaren Publiek-Private Samenwerkingen (PPS) tot stand tussen sport- en bedrijfsleven ten behoeve van de professionalisering van de sport. Interesse? Stuur een e-mail naar meersportief of neem contact op met de heer C. Nuijens, 06-23485154.

 

Muzikale omlijsting door John Stevens & Mainville Music Company

De band bestaat uit Jan Hollebeek (lead gitaar),  John Stevens (zang en gitaar), René Revers (drums) en Titus Rinia (basgitaar).  Bij gelegenheid laat band zich ondersteunen door Dick Rog op de bluesharp. Voor kleinschalige gelegenheden is band ook beschikbaar in kleinere bezetting.

Het repertoire bestaat uit herkenbare blues-  rock – en hedendaagse muziek. De setlist laat zich o.m. inspireren door Muddy Waters, Eric Clapton en John Legend.  De muziek leent zich uitstekend voor muziekcafés en jazzclubs.

 

 

Naar 2017 Lions Meerkamp

Naar 2016 Lions Meerkamp

Naar 2015 Lions Meerkamp

Naar 2014 Lions Meerkamp

Naar 2013 Lions Meerkamp