MeerSpinning 2019

Zondag 1 september 2019 was het weer zover, de 2e editie van het Spinning Event van MeerBewegen. Op het Raadhuisplein in Hoofddorp. Met weer een prachtige opbrengst van € 7.500 voor Hoofddorp aan Zee 2020.

Banner Hoofddorp aan Zee

Wat is Hoofddorp aan zee?
Hoofddorp Aan Zee wil kinderen die niet op vakantie gaan in de zomer een inspirerende en leerzame ervaring bieden en tóch even helemaal dat vakantiegevoel geven. Hoofddorp aan zee is een week lang plezier onder begeleiding van professionals uit de wereld van techniek, onderwijs, welzijn en kunst. De kinderen zijn echter leidend!

Weten hoe dat er uit ziet? Bekijk de filmimpressie van het programma  Kinderen aan Zee  of ga naar Kinderen aan Zee Nederland of naar Kinderen aan Zee Hoofddorp

Hoe kon je aan Lions MeerSpinning 2019 meedoen?
Tussen 12.00 en 16.00 uur kon je één of meer spinfietsen huren en daarmee zowel een gezonde inspanning leveren als ook een financiële bijdrage aan dat prachtige project. De fietsen waren te huur voor € 10,- per uur per fiets. Daarnaast kon elke spinner zelf sponsors probeerde te vinden om daarmee de opbrengst per fiets te verhogen. Hoe? Uitleg hieronder bij Small Money BIG smile, “ik laat mijzelf ook sponsoren”.

Alvast een beetje sfeer proeven? Bekijk de door Ton Breeuwer samengestelde presentatie van het door de Delftse Lionsclubs georganiseerde Spinning Event op 3 september 2017.

Reserveren niet meer mogelijk.
Voor het reserveren van één of meer spinfietsen wordt gebruik gemaakt van het reserveringssysteem van Het Cultuurgebouw. Even opletten, want hier wordt met de tekst “stoel” natuurlijk een “fiets” bedoeld. Na de betaling ontvang je het e-ticket met vermelding van de gekozen tijd, rij en plek.

Je kan NU de spinfiet(sen) reserveren door hierop te klikken. 

Toilet en kleedruimte is in het Cultuurgebouw.

Niet alleen spinfietsen, maar jezelf daarbij laten sponsoren door bedrijf, familie, vrienden of bekenden? Maak gebruik van dit mooie systeem: IK LAAT MIJZELF OOK SPONSOREN..

Liever donateur zijn?
Niet zelf fietsen, maar wel financieel bijdragen? Doe ik graag op: Hier wil ik doneren.

Lid worden van de “Club van 100” of meer?
Dat kan natuurlijk ook. Bekijk onze sponsorpakketten.

Naar de Presenters

MeerSpinning is een samenwerking tussen Lionsclub Haarlemmermeer, Lionsclub Haarlemmermeer-Ringvaart en Het Cultuurgebouw