MeerSpinning 2018

Lions MeerSpinning 2018


Op zondag 2 september 2018 vond op het Raadhuisplein in Hoofddorp het eerste Spinning Event van MeerBewegen plaats. De opbrengst van het evenement ging naar Hoofddorp aan Zee.

Tijdens de afsluiting van het zonovergoten evenement konden de presidenten van de Lionsclubs aan de zeer enthousiaste deelnemers het mooie bedrag van € 7.500 melden dat bij elkaar gefietst is voor Hoofddorp aan Zee.

Banner Hoofddorp aan Zee
 
Wat is Hoofddorp aan zee?
Hoofddorp Aan Zee wil kinderen die niet op vakantie gaan in de zomer een inspirerende en leerzame ervaring bieden en tóch even helemaal dat vakantiegevoel geven. Hoofddorp aan zee is een week lang plezier onder begeleiding van professionals uit de wereld van techniek, onderwijs, welzijn en kunst. De kinderen zijn echter leidend!

Weten hoe dat er uit ziet? Bekijk de filmimpressie van het programma  Kinderen aan Zee  of ga naar Kinderen aan Zee Nederland of naar Kinderen aan Zee Hoofddorp

Hoe kon je aan Lions MeerSpinning 2018 meedoen?
Tussen 11.00 en 15.00 uur konden per uur 60 deelnemers een spinfiets huren en daarmee zowel een gezonde inspanning leveren als ook een financiële bijdrage voor dat prachtige project. De fietsen waren te huur voor € 10,- per uur. Daarnaast zou het fantastisch geweest zijn als elke spinner zelf sponsors probeerde te vinden om daarmee de opbrengst per fiets te verhogen.

Alvast een beetje sfeer proeven? Bekijk de door Ton Breeuwer samengestelde presentatie van het, door de Delftse Lionsclubs georganiseerde, Spinning Event op 3 september 2017.

Reserveren nu niet meer mogelijk.
Voor het reserveren van één of meerdere spinfietsen werd gebruik gemaakt van het reserveringssysteem van Het Cultuurgebouw. Even opletten, want hier wordt met de tekst “stoel” natuurlijk een “fiets” bedoeld. Na de betaling werd het e-ticket ontvangen met vermelding van de gekozen tijd, rij en plek.

Je kan NU de spinfiet(sen) reserveren door HIEROP te klikken. 

 

Toilet en kleedruimte is in het Cultuurgebouw.

Zelf ook nog eens extra geld bij elkaar fietsen?
Niet alleen spinfietsen, maar jezelf daarbij laten sponsoren door bedrijf, familie, vrienden of bekenden? Maak gebruik van dit mooie systeem: IK LAAT MIJZELF OOK SPONSOREN..

 

Liever donateur zijn?
Niet zelf fietsen, maar wel financieel bijdragen? Doe ik graag op: Hier wil ik doneren.

Lid worden van de “Club van 100” of meer?
Dat kan natuurlijk ook. Bekijk onze sponsorpakketten.

Naar de Presenters

MeerSpinning is een samenwerking tussen Lionsclub Haarlemmermeer, Lionsclub Haarlemmermeer-Ringvaart, Sportclub De Bataaf en Het Cultuurgebouw